Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromsgrove Engineers Beatz United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kerr met een sublieme pass. Kelly is nu in balbezit. Barmby rent richting de bal. Kelly is nu in balbezit. Kelly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Engineers - Beatz United 0:1

9e minuut.
Gould rent richting de bal. Skinner onderschept slim de pass. Skinner geeft een hoge lob. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Engineers - Beatz United 0:2

11e minuut.
Gould geeft een lange en hoge pass. Devonshire is nu in balbezit. Devonshire geeft een hoge lob. Moore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. Bellhouse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Best heeft problemen om de bal te vangen. Best passt de bal zonder na te denken. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel. Bellhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Heskey is nu in balbezit. Miles rent richting de bal. Heskey geeft de bal voor. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly passt de bal in één keer door. Daar is Barmby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly rent richting de bal. Kelly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Engineers - Beatz United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Engineers 52%, Beatz United 48%.
Bromsgrove Engineers - Beatz United 0:3

47e minuut.
Miles bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold passt de bal in één keer door. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly haalt uit met een fantastische trap. Hughes bokst de bal weg.

59e minuut.
Daar is Devonshire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heskey verovert de bal door een tackle van achteren. Heskey passt de bal in één keer door. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Engineers - Beatz United 0:4

83e minuut.
Barmby passt de bal zonder na te denken. Baker rent richting de bal. Best tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Best krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Engineers 55%, Beatz United 45%.
Bromsgrove Engineers - Beatz United 0:4