Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forrest Green exeter1983
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Popescu passt de bal zonder na te denken. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand speelt de bal door. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Wheatley geeft een hoge lob. Meghoma is nu in balbezit. Popescu onderschept slim de pass. Robbo rent richting de bal. Robbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forrest Green - exeter1983 1:0

9e minuut.
Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bould rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergkamp. Bergkamp krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bergkamp kopt de bal weg. Cottee is nu in balbezit. Derbyshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee verovert de bal door een tackle van achteren. Cottee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forrest Green - exeter1983 1:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Wheatley de bal onder controle te krijgen. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheatley begaat een overtreding. Wheatley krijgt een gele kaart. Baker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cottee is nu in balbezit. Cottee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Robbo kopt de bal weg. Popescu is nu in balbezit. Boyd rent richting de bal. Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Popescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cottee is nu in balbezit. Rhodes onderschept slim de pass. Rhodes geeft een hoge lob. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forrest Green - exeter1983 2:1

28e minuut.
Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma geeft een hoge lob. Berry kan de bal niet met de borst controleren. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forrest Green - exeter1983 2:2

36e minuut.
Wheatley onderschept slim de pass. Wheatley probeert naar een medespeler te passen. Popescu rent richting de bal. Robbo is nu in balbezit. Robbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forrest Green - exeter1983 3:2

37e minuut.
Cottee probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp is nu in balbezit. Robbo verovert de bal door een tackle van achteren. Robbo schiet op doel. Taylor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Forrest Green - exeter1983 4:2

41e minuut.
Livermore geeft een lange en hoge pass. Baker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popescu is nu in balbezit. Popescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forrest Green - exeter1983 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forrest Green 40%, exeter1983 60%.
Forrest Green - exeter1983 5:2

53e minuut.
Bergkamp passt de bal zonder na te denken. Cottee is nu in balbezit. Rhodes is nu in balbezit. Cottee onderschept slim de pass. Cottee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nowak is nu in balbezit. Nowak geeft een hoge lob. Boyd rent richting de bal. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Meghoma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nowak met de inworp. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forrest Green 43%, exeter1983 57%.
Forrest Green - exeter1983 5:2