Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex Hall Concord FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Dobson speelt de bal door. Menace is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rascal. Rascal krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Appleton rent richting de bal. Appleton geeft een lange en hoge pass. Owen rent richting de bal. Owen schiet op doel. Nicholson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Hall - Concord FC 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Metcalfe de bal. Dobson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beckam. Beckam krijgt een gele kaart. Dobson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Popescu geeft de bal voor. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier speelt de bal door. Perch rent richting de bal. Perch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Metcalfe kopt de bal weg. Beckam probeert de bal aan de voet te houden. Appleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckam onderschept slim de pass. Beckam draait met de bal, schiet en ... Nicholson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Beckam geeft een lange en hoge pass. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckam begaat een overtreding. Beckam krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Turner rent richting de bal. Turner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dicks de bal. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Hall 53%, Concord FC 47%.
Essex Hall - Concord FC 1:0

54e minuut.
Beckam geeft de bal voor. Owen heeft problemen om de bal te vangen. Dicks is nu in balbezit. Owen onderschept slim de pass. Owen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dobson rent richting de bal. Metcalfe is nu in balbezit. Metcalfe passt de bal in één keer door. Perch rent richting de bal. Perch schiet op doel. Graham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pawlak geeft de bal voor. Inworp. Menace met de inworp. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Trippier rent richting de bal. Trippier passt de bal met de wreef. Metcalfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch verovert de bal door een tackle van achteren. Perch haalt uit met een fantastische trap. Graham bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essex Hall - Concord FC 1:1

87e minuut.
Turner passt de bal met de wreef. Owen is nu in balbezit. Appleton begaat een overtreding. Appleton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Hall 53%, Concord FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Hall - Concord FC 1:1