Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forrest Green Romania ????????
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


4e minuut.
BeardsIey met een harde bal richting middenveld. Derbyshire kopt de bal weg. Beardsley kan de bal niet met de borst controleren. Robbo rent richting de bal. Robbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Green geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wheatley met de inworp. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo geeft de bal voor. BeardsIey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bould geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hogg met een snelle inworp. Whelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Whelan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gascoigne probeert naar een medespeler te passen. Whelan rent richting de bal. Whelan passt de bal in één keer door. Daar is Small, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Small draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wheatley verovert de bal door een tackle van achteren. Wheatley met een sublieme pass. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forrest Green - Romania ???????? 1:0

44e minuut.
Whelan is nu in balbezit. Robbo onderschept slim de pass. Beardsley rent richting de bal. Robbo onderschept slim de pass. Robbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forrest Green 34%, Romania ???????? 66%.
Forrest Green - Romania ???????? 1:0

54e minuut.
Beardsley kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wheatley met de inworp. Robbo is nu in balbezit. Robbo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bould met een sublieme pass. Livermore is nu in balbezit. Livermore probeert naar een medespeler te passen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rhodes is nu in balbezit. Beardsley rent richting de bal. Rhodes begaat een overtreding. Rhodes krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Dyer probeert de bal aan de voet te houden. Nowak rent richting de bal. Nowak geeft een lange en hoge pass. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forrest Green - Romania ???????? 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forrest Green 45%, Romania ???????? 55%.
Forrest Green - Romania ???????? 2:0