Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex Hall Samisdabes01
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Beckam kan de bal niet met de borst controleren. Beckam speelt de bal door. Popescu probeert naar een medespeler te passen. Owen is nu in balbezit. Owen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Lineker is nu in balbezit. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Beckam is nu in balbezit. Metcalfe rent richting de bal. Metcalfe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ripley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salah rent richting de bal. Salah met een sublieme pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Hall 69%, Samisdabes01 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Hall - Samisdabes01 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Rascal de bal. Woodrow rent richting de bal. Woodrow geeft de bal voor. Owen probeert de bal met de borst te controleren. Owen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Hall - Samisdabes01 1:0

60e minuut.
Lineker schiet op doel. Woodrow geeft de bal voor. Perez is nu in balbezit. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Menace kopt de bal weg. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalfe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metcalfe krijgt een gele kaart. Brown moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brown kan niet meer verder spelen. Mavididi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Hall 43%, Samisdabes01 57%.
Essex Hall - Samisdabes01 1:0