Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concord FC Gineph 1982
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal in één keer door. South probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dribble is nu in balbezit. Dribble haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Savage geeft de bal voor. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou maakt een afschuwelijke overtreding. Monkou krijgt een gele kaart.

24e minuut.
South geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adams met de inworp. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fleck passt de bal zonder na te denken. Salah is nu in balbezit. Savage maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Savage naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord FC 46%, Gineph 1982 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Concord FC - Gineph 1982 0:0

51e minuut.
Crouch verovert de bal door een tackle van achteren. Jones-Taylor is nu in balbezit. Crouch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crouch krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Thomson rent richting de bal. Thomson met een sublieme pass. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ... Daniels probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thomson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salah krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Gineph 1982 0:1

66e minuut.
Preston geeft een lange en hoge pass. Dribble bereikt de bal nog maar net als eerste. Dribble passt de bal in één keer door. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Fleck kopt de bal weg. Lyttle rent richting de bal. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Salah schiet op doel. Wright kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Patel kopt de bal weg. Fleck rent richting de bal. Fleck speelt de bal door. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord FC 60%, Gineph 1982 40%.
Concord FC - Gineph 1982 0:1