Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romania ???????? exeter1983
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Beardsley is nu in balbezit. Beardsley passt de bal zonder na te denken. Green is nu in balbezit. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Irwin passt de bal in één keer door. Musiala controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyer. Dyer krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Garner is nu in balbezit. Courtney onderschept slim de pass. Inworp. Courtney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whelan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gascoigne rent richting de bal. Cottee onderschept slim de pass. Cottee passt de bal met de wreef. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Romania ???????? - exeter1983 0:1

38e minuut.
Xavier heeft problemen om de bal te vangen. Xavier geeft de bal voor. Musiala heeft problemen om de bal te vangen. Cottee rent richting de bal. Cottee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Romania ???????? - exeter1983 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romania ???????? 62%, exeter1983 38%.
Romania ???????? - exeter1983 0:2

82e minuut.
Meghoma geeft een hoge lob. Baker is nu in balbezit. Small verovert de bal door een tackle van achteren. Whelan is nu in balbezit. Whelan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Taylor met een harde bal richting middenveld. Dyer is nu in balbezit. Whelan is nu in balbezit. Whelan passt de bal in één keer door. Nethercott heeft problemen om de bal te vangen. Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romania ???????? 40%, exeter1983 60%.
Romania ???????? - exeter1983 0:2