Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samisdabes01 Concord FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Trippier rent richting de bal. Enciso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trippier raakt geblesseerd tijdens het duel. Dicks met een snel genomen vrije trap. Perch probeert de bal met de borst te controleren. Perch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Concord FC 0:1

12e minuut.
Ripley geeft een hoge lob. Gordon kopt de bal weg. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicholson met een harde bal richting middenveld. Trippier kopt de bal weg. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah draait met de bal, schiet en ... Nicholson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicholson probeert naar een medespeler te passen. Trippier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gordon de bal onder controle te krijgen. Perch rent richting de bal. Perch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Watkins geeft een lange en hoge pass. Daar is Dicks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lineker rent richting de bal. Lineker haalt uit met een fantastische trap. Garland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dicks rent richting de bal. Mavididi onderschept slim de pass. Mavididi passt de bal in één keer door. Lineker rent richting de bal. Lineker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ripley probeert naar een medespeler te passen. Nicholson probeert naar een medespeler te passen. Dobson is nu in balbezit. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samisdabes01 - Concord FC 1:1

37e minuut.
Doeltrap. Darby trapt de bal weg. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ... Nicholson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Concord FC 2:1

41e minuut.
Nicholson trapt de bal weg. Dobson kopt de bal weg. Inworp. Gordon met een snelle inworp. Watkins geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes01 33%, Concord FC 67%.
Samisdabes01 - Concord FC 2:1

46e minuut.
Trippier met een sublieme pass. Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch passt de bal met de wreef. Trippier heeft problemen om de bal te vangen. Trippier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Trippier de bal onder controle te krijgen. Mavididi geeft een lange en hoge pass. Santos rent richting de bal. Ripley onderschept slim de pass. Ripley geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Menace speelt de bal door. Ripley rent richting de bal. Ripley probeert naar een medespeler te passen. Lineker rent richting de bal. Lineker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samisdabes01 - Concord FC 3:1

86e minuut.
Mavididi speelt de bal door. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley probeert naar een medespeler te passen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Enciso is nu in balbezit. Mavididi rent richting de bal. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavididi onderschept slim de pass. Mavididi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samisdabes01 27%, Concord FC 73%.
Samisdabes01 - Concord FC 3:1