Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invincible United FC Essex Hall
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.1
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Danns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olise rent richting de bal. Met opzet legt Turner zijn tegenspeler op de grond. Turner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Popescu met de inworp. Beckam rent richting de bal. Dean geeft de bal voor. Woodrow is nu in balbezit. Woodrow geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dean met een sublieme pass. Pawlak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Woodrow de bal. White rent richting de bal. White haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Owen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean met een sublieme pass. Daar is Metcalfe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invincible United FC - Essex Hall 0:1

32e minuut.
Daar is Pawlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlak geeft de bal voor. Popescu kopt de bal weg. Beckam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Metcalfe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa rent richting de bal. Costa met een sublieme pass. Daar is White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. White schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincible United FC 42%, Essex Hall 58%.
Invincible United FC - Essex Hall 0:1

58e minuut.
Danns geeft een lange en hoge pass. Daar is Sawyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. White rent richting de bal. White schiet op doel. Pawlak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Invincible United FC - Essex Hall 1:1

74e minuut.
Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckam verovert de bal door een tackle van achteren. Beckam passt de bal zonder na te denken. Beckam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cahill onderschept slim de pass. Cahill speelt de bal door. Pawlak is nu in balbezit. White verovert de bal door een tackle van achteren. White haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Beckam kopt de bal weg. Klungelig pakt White de bal. Rascal is nu in balbezit. White verovert de bal door een tackle van achteren. White draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincible United FC 53%, Essex Hall 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Invincible United FC - Essex Hall 1:1