Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gineph 1982 Chesham Hawkers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Thomson rent richting de bal. Thomson probeert naar een medespeler te passen. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mills de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Chesham Hawkers 1:0

15e minuut.
Lawrence onderschept slim de pass. Lawrence geeft een hoge lob. Vale rent richting de bal. Vale haalt uit met een fantastische trap. Hall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gineph 1982 - Chesham Hawkers 1:1

27e minuut.
Costa heeft problemen om de bal te vangen. Keown onderschept slim de pass. Keown passt de bal in één keer door. Vale is nu in balbezit. Vale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Michael probeert naar een medespeler te passen. Keown is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jones-Taylor. Jones-Taylor krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Monkou probeert naar een medespeler te passen. Keown is nu in balbezit. Keown passt de bal zonder na te denken. Vale is nu in balbezit. Vale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Keown passt de bal in één keer door. Vale is nu in balbezit. Jones-Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale verovert de bal door een tackle van achteren. Vale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Keown kopt de bal weg. Klungelig pakt Vale de bal. South rent richting de bal. Vale verovert de bal door een tackle van achteren. Vale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Chesham Hawkers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gineph 1982 52%, Chesham Hawkers 48%.
Gineph 1982 - Chesham Hawkers 1:2

47e minuut.
Daar is Thomson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gineph 1982 - Chesham Hawkers 2:2

58e minuut.
Pilling is nu in balbezit. Costa onderschept slim de pass. Costa met een sublieme pass. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel. De bal raakt de paal. Jones-Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Chesham Hawkers 3:2

68e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown speelt de bal door. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gineph 1982 - Chesham Hawkers 3:3

76e minuut.
Fleck met een sublieme pass. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mills de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gineph 1982 - Chesham Hawkers 4:3

80e minuut.
Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleck verovert de bal door een tackle van achteren. Fleck speelt de bal door. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gineph 1982 43%, Chesham Hawkers 57%.
Gineph 1982 - Chesham Hawkers 4:3