Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesham Hawkers Bongo Brazil
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 24
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lawrence geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vale is nu in balbezit. Vale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Hawkers - Bongo Brazil 1:0

7e minuut.
Rahman onderschept slim de pass. Rahman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baker-Boaitey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baker-Boaitey schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chesham Hawkers - Bongo Brazil 1:1

11e minuut.
Bassett geeft de bal voor. Lambert controleert de bal met de borst. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown haalt uit met een fantastische trap. Cameron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Hawkers - Bongo Brazil 2:1

17e minuut.
Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman passt de bal met de wreef. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
King geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rahman de bal onder controle te krijgen. Moore kopt de bal weg. Klungelig pakt Baker-Boaitey de bal. Baker-Boaitey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chesham Hawkers - Bongo Brazil 2:2

22e minuut.
Mills geeft de bal voor. Lampard rent richting de bal. Lampard met een sublieme pass. Vale rent richting de bal. Vale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cameron trapt de bal weg. Bassett is nu in balbezit. Moore onderschept slim de pass. Moore geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Moore passt de bal in één keer door. Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Boyd geeft een hoge lob. Baker-Boaitey is nu in balbezit. Baker-Boaitey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Hawkers - Bongo Brazil 2:3

41e minuut.
Moore passt de bal in één keer door. Newell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lawrence. Lawrence krijgt een gele kaart. Newell raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Newell kan niet meer verder spelen. Cottee komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Baker-Boaitey rent richting de bal. Rahman rent richting de bal. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Hawkers 55%, Bongo Brazil 45%.
Chesham Hawkers - Bongo Brazil 2:3

53e minuut.
Boyd is nu in balbezit. Boyd passt de bal met de wreef. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey schiet op doel. Jones-Taylor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bassett is nu in balbezit. Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Xavier geeft de bal voor. Inworp. Tilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahman rent richting de bal. Rahman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cottee rent richting de bal. Boyd rent richting de bal. Lawrence begaat een overtreding. Lawrence krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Boyd raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boyd kan niet meer verder spelen. Rush komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rush is nu in balbezit. Rahman rent richting de bal. Rahman passt de bal zonder na te denken. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
King kan de bal niet met de borst controleren. Tilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilson geeft een lange en hoge pass. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Hawkers - Bongo Brazil 2:4

78e minuut.
Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling rent richting de bal. Rush tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rush krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Pilling de bal. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush passt de bal in één keer door. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Hawkers - Bongo Brazil 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Hawkers 69%, Bongo Brazil 31%.
Chesham Hawkers - Bongo Brazil 2:5