Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bongo Brazil exeter1983
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


10e minuut.
Irwin rent richting de bal. Irwin geeft de bal voor. Baker-Boaitey rent richting de bal. Rahman is nu in balbezit. Rahman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Irwin verovert de bal door een tackle van achteren. Irwin probeert naar een medespeler te passen. Baker-Boaitey is nu in balbezit. Baker-Boaitey draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nethercott de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Nethercott passt de bal met de wreef. Irwin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garner. Garner krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Baker-Boaitey is nu in balbezit. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey is nu in balbezit. Baker-Boaitey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bongo Brazil - exeter1983 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bongo Brazil 39%, exeter1983 61%.
Bongo Brazil - exeter1983 1:0

47e minuut.
Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baker krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore speelt de bal door. Boyd geeft de bal voor. Baker-Boaitey rent richting de bal. Baker-Boaitey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahman rent richting de bal. Rahman geeft een lange en hoge pass. Baker-Boaitey rent richting de bal. Baker-Boaitey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bongo Brazil 44%, exeter1983 56%.
Bongo Brazil - exeter1983 1:0