Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romania ???????? Bongo Brazil
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Beardsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman passt de bal zonder na te denken. Baker-Boaitey rent richting de bal. Baker-Boaitey schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Boyd geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Baker-Boaitey de bal onder controle te krijgen. Irwin rent richting de bal. Baker-Boaitey onderschept slim de pass. Baker-Boaitey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Romania ???????? - Bongo Brazil 0:1

22e minuut.
Baker-Boaitey is nu in balbezit. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin rent richting de bal. Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman schiet op doel. BeardsIey bokst de bal weg. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Guard probeert naar een medespeler te passen. Rahman met een sublieme pass. Baker-Boaitey probeert de bal met de borst te controleren. Baker-Boaitey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Irwin de bal onder controle te krijgen. BeardsIey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romania ???????? - Bongo Brazil 0:2

32e minuut.
Courtney geeft de bal voor. Newell probeert de bal aan de voet te houden. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whelan onderschept slim de pass. Whelan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romania ???????? - Bongo Brazil 1:2

37e minuut.
Boyd is nu in balbezit. Beardsley onderschept slim de pass. Moore onderschept slim de pass. Small onderschept slim de pass. Small schiet op doel. Cameron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romania ???????? 54%, Bongo Brazil 46%.
Romania ???????? - Bongo Brazil 1:2

61e minuut.
Beardsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd onderschept slim de pass. Boyd passt de bal in één keer door. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rahman onderschept slim de pass. Rahman probeert naar een medespeler te passen. Baker-Boaitey is nu in balbezit. Baker-Boaitey schiet op doel. Na een snelle pass probeert Irwin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rahman rent richting de bal. Ellard is nu in balbezit. Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman haalt uit met een fantastische trap. BeardsIey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Boyd kopt de bal weg. Klungelig pakt Gascoigne de bal. Baker-Boaitey rent richting de bal. Baker-Boaitey schiet op doel. BeardsIey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romania ???????? - Bongo Brazil 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romania ???????? 54%, Bongo Brazil 46%.
Romania ???????? - Bongo Brazil 1:3