Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concord FC Margate
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 33.7
weak Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Mings zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gillespie rent richting de bal. Gillespie geeft een hoge lob. Zelada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 0:1

3e minuut.
Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành schiet op doel. Nicholson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 0:2

4e minuut.
Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành met een sublieme pass. Power is nu in balbezit. Perch rent richting de bal. Perch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jonеs is nu in balbezit. Jonеs geeft een hoge lob. Zelada rent richting de bal. Zelada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Dobson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Thành kopt de bal weg. Dicks heeft problemen om de bal te vangen. Zelada is nu in balbezit. Zelada schiet op doel. Nicholson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 0:3

8e minuut.
Dicks met een sublieme pass. Appleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleton geeft de bal voor. Perch rent richting de bal. Perch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rason probeert naar een medespeler te passen. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada schiet op doel. Appleton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicholson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 0:4

14e minuut.
Gillespie rent richting de bal. Vidic verovert de bal door een tackle van achteren. Vidic speelt de bal door. Zelada rent richting de bal. Zelada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Power geeft een hoge lob. Daar is Garland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelada is nu in balbezit. Zelada haalt uit met een fantastische trap. Nicholson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Perch de bal. Jonеs rent richting de bal. Perch verovert de bal door een tackle van achteren. Perch draait met de bal, schiet en ... Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 1:4

30e minuut.
Trippier speelt de bal door. Rason is nu in balbezit. Rason geeft de bal voor. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 1:5

33e minuut.
Garland trapt de bal weg van het doel. Saunders kopt de bal weg. Dobson heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Thành rent richting de bal. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành probeert naar een medespeler te passen. Zelada probeert de bal met de borst te controleren. Zelada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 1:6

45e minuut.
Menace rent richting de bal. Menace geeft de bal voor. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch verovert de bal door een tackle van achteren. Perch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord FC 61%, Margate 39%.
Concord FC - Margate 2:6

47e minuut.
Zelada is nu in balbezit. Khắc Thành is nu in balbezit. Zelada rent richting de bal. Khắc Thành is nu in balbezit. Khắc Thành schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Appleton heeft problemen om de bal te vangen. Zelada is nu in balbezit. Zelada probeert naar een medespeler te passen. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành schiet op doel. Nicholson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zelada is nu in balbezit. Zelada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 2:7

60e minuut.
Dicks verovert de bal door een tackle van achteren. Dicks geeft een lange en hoge pass. Gillespie kopt de bal weg. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 2:8

63e minuut.
Saunders verovert de bal door een tackle van achteren. Saunders passt de bal met de wreef. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap. Nicholson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 2:9

65e minuut.
Gillespie geeft een hoge lob. Khắc Thành rent richting de bal. Khắc Thành passt de bal in één keer door. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Warren passt de bal in één keer door. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành passt de bal zonder na te denken. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 2:10

72e minuut.
Zelada rent richting de bal. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada rent richting de bal. Zelada haalt uit met een fantastische trap. Nicholson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord FC - Margate 2:11

81e minuut.
Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành met een sublieme pass. Zelada rent richting de bal. Zelada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dicks met een snelle inworp. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khắc Thành krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord FC 69%, Margate 31%.
Concord FC - Margate 2:11