Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex Hall Romania ????????
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Whelan passt de bal in één keer door. Popescu rent richting de bal. Popescu passt de bal in één keer door. Owen rent richting de bal. Owen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Beardsley is nu in balbezit. Turner is nu in balbezit. Turner geeft de bal voor. Owen rent richting de bal. Owen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Hall - Romania ???????? 1:0

11e minuut.
Beardsley rent richting de bal. Beckam onderschept slim de pass. Beckam passt de bal zonder na te denken. Owen rent richting de bal. Owen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Beckam is nu in balbezit. Beckam met een sublieme pass. Ellard is nu in balbezit. Beckam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Popescu passt de bal zonder na te denken. Owen is nu in balbezit. Beckam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Green is nu in balbezit. Turner onderschept slim de pass. Turner probeert naar een medespeler te passen. Owen is nu in balbezit. Owen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Hall 45%, Romania ???????? 55%.
Essex Hall - Romania ???????? 1:0

54e minuut.
Smyth passt de bal in één keer door. Daar is Small, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metcalfe. Metcalfe krijgt een gele kaart. Small is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Whelan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Beckam passt de bal met de wreef. Owen rent richting de bal. Owen met een sublieme pass. Beckam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Hall - Romania ???????? 2:0

70e minuut.
Beardsley met een snelle inworp. Klungelig pakt Green de bal. Green geeft een lange en hoge pass. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Small rent richting de bal. Fenton verovert de bal door een tackle van achteren. Whelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Whelan draait met de bal, schiet en ... Graham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
BeardsIey trapt de bal weg van het doel. Whelan kopt de bal weg. Pawlak heeft problemen om de bal te vangen. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Beardsley speelt de bal door. Dyer rent richting de bal. Dyer probeert naar een medespeler te passen. Beckam rent richting de bal. Beckam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Hall - Romania ???????? 3:0

90e minuut.
Metcalfe onderschept slim de pass. Beckam rent richting de bal. Beckam met een sublieme pass. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Hall 45%, Romania ???????? 55%.
Essex Hall - Romania ???????? 3:0