Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concord FC exeter1983
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Shakespeare rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp probeert naar een medespeler te passen. Cottee is nu in balbezit. Cottee schiet op doel. Wright kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wright speelt de bal door. Klungelig pakt Meghoma de bal. Crouch kopt de bal weg. Cottee rent richting de bal. Cottee draait met de bal, schiet en ... Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Shakespeare rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp passt de bal met de wreef. Xavier is nu in balbezit. Xavier passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Meghoma is nu in balbezit. Ravenelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenelli passt de bal zonder na te denken. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Shakespeare passt de bal met de wreef. Adams is nu in balbezit. Adams probeert naar een medespeler te passen. Ravenelli rent richting de bal. Ravenelli haalt uit met een fantastische trap. Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord FC 45%, exeter1983 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Concord FC - exeter1983 0:0

62e minuut.
Lyttle onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musiala met een snelle inworp. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Savage verovert de bal door een tackle van achteren. Savage met een sublieme pass. Crouch rent richting de bal. Crouch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord FC 57%, exeter1983 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Concord FC - exeter1983 0:0