Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hereford Devils Burscough FC
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Wells met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doyle met een snelle inworp. Haynes rent richting de bal. Haynes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wells onderschept slim de pass. Wells met een sublieme pass. Kelly rent richting de bal. Musiala rent richting de bal. Musiala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huckerby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Haynes onderschept slim de pass. Haynes met een sublieme pass. Doyle speelt de bal door. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fleck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Collymоre met een snelle inworp. Wells rent richting de bal. Wells passt de bal zonder na te denken. Kelly is nu in balbezit. Kelly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carruthers verovert de bal door een tackle van achteren. Musiala onderschept slim de pass. Musiala passt de bal in één keer door. Kelly rent richting de bal. Kelly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huckerby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Primus onderschept slim de pass. Primus geeft de bal voor. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - Burscough FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Devils 43%, Burscough FC 57%.
Hereford Devils - Burscough FC 0:1

54e minuut.
Coe is nu in balbezit. Musiala is nu in balbezit. Kelly rent richting de bal. Musiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiala schiet op doel. Huckerby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Chopra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopra probeert naar een medespeler te passen. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Devils - Burscough FC 0:2

61e minuut.
Carruthers is nu in balbezit. Carruthers geeft een hoge lob. Chopra probeert de bal aan de voet te houden. Metcalfe rent richting de bal. Metcalfe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Coe probeert naar een medespeler te passen. Doyle is nu in balbezit. Ince tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ince krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Devils 48%, Burscough FC 52%.
Hereford Devils - Burscough FC 0:2