Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chorley Aquaforce Hereford Devils
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Collymоre probeert naar een medespeler te passen. Kelly rent richting de bal. Met opzet legt Duff zijn tegenspeler op de grond. Duff krijgt een gele kaart.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lawrence zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duff is nu in balbezit. Musiala verovert de bal door een tackle van achteren. Musiala haalt uit met een fantastische trap. Lombardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Aquaforce - Hereford Devils 0:1

15e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells met een sublieme pass. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ... Barmby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Collymоre neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Duff rent richting de bal. Musiala verovert de bal door een tackle van achteren. Musiala met een sublieme pass. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Peacock onderschept slim de pass. Peacock speelt de bal door. Hancock speelt de bal door. Musiala controleert de bal met de borst. Musiala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ince zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Aquaforce - Hereford Devils 0:2

35e minuut.
Peacock is nu in balbezit. Garnacho onderschept slim de pass. Garnacho probeert naar een medespeler te passen. Mainoo rent richting de bal. Mainoo schiet op doel. Neville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Lockheart kopt de bal weg. Metcalfe heeft problemen om de bal te vangen. Garnacho is nu in balbezit. Garnacho geeft een hoge lob. Mainoo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Aquaforce 60%, Hereford Devils 40%.
Chorley Aquaforce - Hereford Devils 0:2

66e minuut.
Vidic passt de bal met de wreef. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho met een sublieme pass. Mainoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Aquaforce - Hereford Devils 1:2

73e minuut.
Wells rent richting de bal. Duff verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musiala. Musiala krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hancock speelt de bal door. Daar is Duff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duff geeft een hoge lob. Mainoo heeft problemen om de bal te vangen. Mainoo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Duff probeert de bal met de borst te controleren. Musiala onderschept slim de pass. Musiala met een sublieme pass. Kelly rent richting de bal. Kelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Aquaforce 60%, Hereford Devils 40%.
Chorley Aquaforce - Hereford Devils 1:2