Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hashtag of Wight Whitehawk City
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Devonshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Devonshire geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Potter de bal onder controle te krijgen. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Moore passt de bal in één keer door. Konsa rent richting de bal. Miley verovert de bal door een tackle van achteren. Miley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashtag of Wight - Whitehawk City 1:0

32e minuut.
Wise is nu in balbezit. Wise geeft de bal voor. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suker is nu in balbezit. Suker schiet op doel. Bourne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Brown geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Straw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallagher rent richting de bal. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hashtag of Wight - Whitehawk City 1:1

41e minuut.
Wise probeert naar een medespeler te passen. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher passt de bal met de wreef. Suker is nu in balbezit. Suker haalt uit met een fantastische trap. Bourne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashtag of Wight - Whitehawk City 1:2

45e minuut.
Milligan is nu in balbezit. Dunn onderschept slim de pass. Dunn geeft een lange en hoge pass. Miley rent richting de bal. Miley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashtag of Wight 47%, Whitehawk City 53%.
Hashtag of Wight - Whitehawk City 1:2

61e minuut.
Worrall geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Straw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallagher. Brown is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruyne met een snel genomen vrije trap. Miley rent richting de bal. Miley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashtag of Wight 49%, Whitehawk City 51%.
Hashtag of Wight - Whitehawk City 1:2