Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barnsley FC Kingsley Athletic
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Longstaff is nu in balbezit. Longstaff geeft een lange en hoge pass. Underhill rent richting de bal. Lancaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lancaster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Beardsley met een snelle inworp. Goddard is nu in balbezit. Goddard geeft een hoge lob. Willock springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barnsley FC 48%, Kingsley Athletic 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barnsley FC - Kingsley Athletic 0:0

47e minuut.
Keanе trapt de bal weg van het doel. Underhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beckһam krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Alonso trapt de bal weg van het doel. Reeves kopt de bal weg. Lancaster is nu in balbezit. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
McAvennie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lancaster heeft problemen om de bal te vangen. Longstaff speelt de bal door. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Reeves is nu in balbezit. Reeves passt de bal met de wreef. Lancaster rent richting de bal. Klungelig pakt Lancaster de bal. Lancaster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Underhill met een sublieme pass. Longstaff is nu in balbezit. Longstaff probeert naar een medespeler te passen. Lancaster rent richting de bal. Lancaster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Goddard onderschept slim de pass. Goddard passt de bal met de wreef. Willock is nu in balbezit. Willock schiet op doel. Keanе probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barnsley FC - Kingsley Athletic 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barnsley FC 46%, Kingsley Athletic 54%.
Barnsley FC - Kingsley Athletic 1:0