Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingsley Athletic Surbiton Town
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Paul met een sublieme pass. Trossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossard passt de bal zonder na te denken. Woodgate rent richting de bal. Woodgate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Le Saux geeft de bal voor. Inworp. Rio met een snelle inworp. Paul rent richting de bal. Paul geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Surbiton Town 0:1

18e minuut.
Beckһam rent richting de bal. Lancaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam rent richting de bal. Lancaster rent richting de bal. Lancaster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Strachan probeert naar een medespeler te passen. Trossard rent richting de bal. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Surbiton Town 0:2

24e minuut.
Waddle probeert naar een medespeler te passen. Paul rent richting de bal. Paul speelt de bal door. Trossard rent richting de bal. Trossard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sheridan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barry komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Rio onderschept slim de pass. Rio geeft een hoge lob. Edozie heeft problemen om de bal te vangen. Woodgate is nu in balbezit. Woodgate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barry probeert naar een medespeler te passen. Woodgate is nu in balbezit. Woodgate passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trossard de bal. Trossard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsley Athletic 64%, Surbiton Town 36%.
Kingsley Athletic - Surbiton Town 0:2

56e minuut.
Woodgate passt de bal met de wreef. Dempsey rent richting de bal. Trossard verovert de bal door een tackle van achteren. Trossard haalt uit met een fantastische trap. Woodgate maakt een snoekduik en kopt de bal. Keanе verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Barry geeft de bal voor. Daar is Le Saux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Alexander-Arnold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Surbiton Town 0:3

68e minuut.
Lancaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancaster passt de bal in één keer door. Barry probeert naar een medespeler te passen. Trossard is nu in balbezit. Trossard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Reeves controleert de bal met de borst. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Woodgate de bal. Woodgate draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Surbiton Town 0:4

82e minuut.
Barry geeft een hoge lob. Le Saux is nu in balbezit. Trossard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trossard krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan speelt de bal door. Trossard rent richting de bal. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsley Athletic 56%, Surbiton Town 44%.
Kingsley Athletic - Surbiton Town 0:4