Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burscough FC Chorley Aquaforce
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen average
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Lockheart is nu in balbezit. Lockheart geeft de bal voor. Primus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoo verovert de bal door een tackle van achteren. Mainoo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lockheart speelt de bal door. Garnacho is nu in balbezit. Garnacho met een sublieme pass. Mainoo is nu in balbezit. Mainoo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Esdaille geeft een lange en hoge pass. Haynes rent richting de bal. Lockheart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lockheart krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lockheart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Haynes speelt de bal door. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Barmby rent richting de bal. Barmby geeft een lange en hoge pass. Garnacho kopt de bal weg. Mainoo controleert de bal met de borst. Mainoo draait met de bal, schiet en ... Huckerby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Primus geeft een hoge lob. Haynes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barmby. Barmby krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burscough FC 67%, Chorley Aquaforce 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burscough FC - Chorley Aquaforce 0:0

50e minuut.
Duff rent richting de bal. Coe rent richting de bal. Duff onderschept slim de pass. Garnacho is nu in balbezit. Garnacho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mainoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burscough FC - Chorley Aquaforce 0:1

65e minuut.
Vidic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garnacho rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Coe ... Strafschop! Coe krijgt een gele kaart. Garnacho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garnacho neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Burscough FC - Chorley Aquaforce 0:2

69e minuut.
Carruthers bereikt de bal nog maar net als eerste. Carruthers passt de bal in één keer door. Tanner met een sublieme pass. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Primus is nu in balbezit. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockheart begaat een overtreding. Lockheart krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff met een sublieme pass. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoo is nu in balbezit. Mainoo schiet op doel. Huckerby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Coe is nu in balbezit. Garnacho verovert de bal door een tackle van achteren. Garnacho met een sublieme pass. Mainoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoo draait met de bal, schiet en ... Huckerby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Duff rent richting de bal. Duff geeft de bal voor. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainoo is nu in balbezit. Mainoo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burscough FC 64%, Chorley Aquaforce 36%.
Burscough FC - Chorley Aquaforce 0:2