Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hashtag of Wight Vale Wanderers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nash kopt de bal weg. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Willock passt de bal in één keer door. Brazil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashtag of Wight - Vale Wanderers 0:1

39e minuut.
Willock draait met de bal, schiet en ... Worrall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brazil is nu in balbezit. Brazil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashtag of Wight - Vale Wanderers 0:2

41e minuut.
Miley bereikt de bal nog maar net als eerste. Iling-Junior rent richting de bal. Miley onderschept slim de pass. Miley haalt uit met een fantastische trap. Davies werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashtag of Wight - Vale Wanderers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashtag of Wight 50%, Vale Wanderers 50%.
Hashtag of Wight - Vale Wanderers 1:2

52e minuut.
Cavendish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavendish geeft een lange en hoge pass. Bruyne probeert de bal aan de voet te houden. Brazil is nu in balbezit. Brazil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Plummer passt de bal met de wreef. Bruyne rent richting de bal. Bruyne passt de bal met de wreef. Miley bereikt de bal nog maar net als eerste. Miley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hashtag of Wight - Vale Wanderers 2:2

87e minuut.
Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe is nu in balbezit. Willock onderschept slim de pass. Willock speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bowyer heeft problemen om de bal te vangen. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Brazil rent richting de bal. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Willock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashtag of Wight 42%, Vale Wanderers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hashtag of Wight - Vale Wanderers 2:2