Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitehawk City Folkestone Castle
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Suker rent richting de bal. Bernard is nu in balbezit. Gallagher verovert de bal door een tackle van achteren. Gallagher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Folkestone Castle 1:0

33e minuut.
Claridge rent richting de bal. Wise verovert de bal door een tackle van achteren. Wise passt de bal in één keer door. Gallagher rent richting de bal. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mitchell trapt de bal weg. Wise is nu in balbezit. Wise met een sublieme pass. Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Straw is nu in balbezit. Straw speelt de bal door. Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bentley bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker onderschept slim de pass. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher draait met de bal, schiet en ... Mitchell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Folkestone Castle 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk City 35%, Folkestone Castle 65%.
Whitehawk City - Folkestone Castle 2:0

53e minuut.
Dempsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson is nu in balbezit. Watson passt de bal zonder na te denken. Suker is nu in balbezit. Suker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Watson rent richting de bal. Wise rent richting de bal. Lambert begaat een overtreding. Lambert krijgt een gele kaart.

83e minuut.
John Barnes met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darwin met een snelle inworp. Doyle is nu in balbezit. Doyle geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk City 44%, Folkestone Castle 56%.
Whitehawk City - Folkestone Castle 2:0