Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingsley Athletic Whitehawk City
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
McAvennie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reeves de bal. Met opzet legt Straw zijn tegenspeler op de grond. Straw krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Reeves onderschept slim de pass. Reeves passt de bal zonder na te denken. Dempsey is nu in balbezit. Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Edozie met een sublieme pass. Lancaster is nu in balbezit. Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lancaster draait met de bal, schiet en ... John Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lancaster rent richting de bal. Lancaster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
McAvennie onderschept slim de pass. McAvennie geeft de bal voor. Daar is Gallagher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Doeltrap. Keanе trapt de bal weg van het doel. Potter kopt de bal weg. Suker is nu in balbezit. Suker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gallagher met een sublieme pass. Lancaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsa rent richting de bal. Lancaster onderschept slim de pass. Lancaster draait met de bal, schiet en ... John Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsley Athletic 39%, Whitehawk City 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kingsley Athletic - Whitehawk City 0:0

52e minuut.
Reeves kopt de bal weg. Klungelig pakt Williams de bal. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam geeft de bal voor. John Barnes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Le Saux geeft een hoge lob. Beckһam rent richting de bal. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam onderschept slim de pass. Beckһam geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
John Barnes trapt de bal weg. McAvennie rent richting de bal. McAvennie speelt de bal door. Lancaster is nu in balbezit. Lancaster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Reeves probeert de bal met de borst te controleren. Reeves passt de bal in één keer door. Lancaster rent richting de bal. Lancaster schiet op doel. Beckһam probeert de bal aan de voet te houden. John Barnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Reeves onderschept slim de pass. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Edozie is nu in balbezit. Wise is nu in balbezit. Wise geeft een hoge lob. Paal!

74e minuut.
Wise bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wise onderschept slim de pass. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dempsey is nu in balbezit. Dempsey speelt de bal door. Wise speelt de bal door. Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wise probeert naar een medespeler te passen. Edozie is nu in balbezit. Edozie geeft de bal voor. Lancaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancaster schiet op doel. John Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsley Athletic 47%, Whitehawk City 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kingsley Athletic - Whitehawk City 0:0