Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingsley Athletic Vale Wanderers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Longstaff rent richting de bal. Longstaff geeft een lange en hoge pass. Bowyer kopt de bal weg. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Willock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Roebuck passt de bal in één keer door. Beckһam rent richting de bal. Iling-Junior maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iling-Junior naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Lancaster onderschept slim de pass. Beckһam rent richting de bal. Lancaster is nu in balbezit. Lancaster heeft problemen om de bal te vangen. Lancaster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsley Athletic 54%, Vale Wanderers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kingsley Athletic - Vale Wanderers 0:0

53e minuut.
Coleman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lambert komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Roebuck heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavendish met de inworp. Lancaster probeert de bal met de borst te controleren. Lancaster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Longstaff is nu in balbezit. Beckһam rent richting de bal. Beckһam speelt de bal door. Lancaster rent richting de bal. Lancaster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cavendish geeft een hoge lob. Inworp. Roebuck met een snelle inworp. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cavendish probeert naar een medespeler te passen. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Willock probeert naar een medespeler te passen. Lancaster rent richting de bal. Lancaster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Davies trapt de bal weg. Bowyer kopt de bal weg. Longstaff speelt de bal door. Daar is Lancaster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lancaster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Lambert met de inworp. Willock rent richting de bal. Willock passt de bal in één keer door. Keanе probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bowyer is nu in balbezit. Beckһam rent richting de bal. Beckһam met een sublieme pass. Lancaster rent richting de bal. Lancaster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Vale Wanderers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsley Athletic 43%, Vale Wanderers 57%.
Kingsley Athletic - Vale Wanderers 1:0