Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surbiton Town Whitehawk City
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Waddle rent richting de bal. Potter is nu in balbezit. Waddle onderschept slim de pass. Paul rent richting de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Surbiton Town - Whitehawk City 1:0

22e minuut.
Sheridan speelt de bal door. Wise is nu in balbezit. Wise geeft een hoge lob. Ashton met een sublieme pass. Scott heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Surbiton Town - Whitehawk City 1:1

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adams trapt de bal weg. Potter kopt de bal weg. Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Strachan geeft een hoge lob. Konsa heeft problemen om de bal te vangen. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate draait met de bal, schiet en ... Konsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surbiton Town 44%, Whitehawk City 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Surbiton Town - Whitehawk City 1:1

57e minuut.
Waddle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rio rent richting de bal. Rio passt de bal in één keer door. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul schiet op doel. John Barnes bokst de bal weg.

74e minuut.
Paul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woodgate is nu in balbezit. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. John Barnes met een harde bal richting middenveld. Potter kopt de bal weg. Suker is nu in balbezit. Suker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surbiton Town 33%, Whitehawk City 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Surbiton Town - Whitehawk City 1:1