Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitehawk City Burscough FC
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Tanner probeert naar een medespeler te passen. Kelly rent richting de bal. Konsa is nu in balbezit. Haynes rent richting de bal. Haynes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Watson rent richting de bal. Watson probeert naar een medespeler te passen. Primus rent richting de bal. Suker verovert de bal door een tackle van achteren. Suker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Burscough FC 1:0

22e minuut.
Cole geeft een hoge lob. Inworp. Straw met een snelle inworp. Gallagher heeft problemen om de bal te vangen. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cole geeft de bal voor. Potter rent richting de bal. Haynes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haynes krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Doyle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wise bereikt de bal nog maar net als eerste. Haynes onderschept slim de pass. Haynes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Whitehawk City - Burscough FC 1:1

35e minuut.
Carruthers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Darwin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk City 56%, Burscough FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Whitehawk City - Burscough FC 1:1

54e minuut.
Tanner onderschept slim de pass. Tanner probeert naar een medespeler te passen. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Huckerby trapt de bal weg van het doel. Wise rent richting de bal. Haynes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haynes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
John Barnes trapt de bal weg van het doel. Gallagher is nu in balbezit. Dicks maakt een afschuwelijke overtreding. Dicks krijgt een gele kaart. Gallagher raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gallagher kan niet meer verder spelen. Jewell komt het veld opgelopen. Wise zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker schiet op doel. Huckerby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Burscough FC 2:1

81e minuut.
Konsa rent richting de bal. Konsa geeft een hoge lob. Daar is Darwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jewell rent richting de bal. Jewell passt de bal zonder na te denken. Paal!

83e minuut.
Huckerby maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wise kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Suker de bal onder controle te krijgen. Jewell rent richting de bal. Jewell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Burscough FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk City 45%, Burscough FC 55%.
Whitehawk City - Burscough FC 3:1