Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aja Isale Eko FC Man Rng
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Madu onderschept slim de pass. Madu met een sublieme pass. Omolade met een sublieme pass. Isibor heeft problemen om de bal te vangen. Isibor draait met de bal, schiet en ... Dosunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aja Isale Eko FC - Man Rng 0:1

17e minuut.
Datoru rent richting de bal. Onyeogu verovert de bal door een tackle van achteren. Onyeogu probeert naar een medespeler te passen. Aliyu rent richting de bal. Aliyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu speelt de bal door. Utaka met een sublieme pass. Datoru rent richting de bal. Datoru geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Madu rent richting de bal. Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Omolade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Omolade naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aja Isale Eko FC 49%, Man Rng 51%.
Aja Isale Eko FC - Man Rng 0:1

53e minuut.
Shuaibu probeert de bal met de borst te controleren. Utaka rent richting de bal. Utaka probeert naar een medespeler te passen. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu draait met de bal, schiet en ... Ajao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aja Isale Eko FC - Man Rng 1:1

59e minuut.
Ayegbeni geeft een lange en hoge pass. George bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utaka. George roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. George kan niet meer verder spelen. Monye komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tawose verovert de bal door een tackle van achteren. Tawose geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Monye de bal onder controle te krijgen. Isibor rent richting de bal. Isibor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka onderschept slim de pass. Utaka geeft een lange en hoge pass. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dosunmu speelt de bal door. Siasia kopt de bal weg. Aliyu speelt de bal door. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Monye geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ayegbeni de bal onder controle te krijgen. Madu onderschept slim de pass. Madu haalt uit met een fantastische trap. Dosunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aja Isale Eko FC - Man Rng 1:2

77e minuut.
Nwosu is nu in balbezit. Madu onderschept slim de pass. Madu passt de bal zonder na te denken. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Omodiagbe met een sublieme pass. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor passt de bal zonder na te denken. Datoru rent richting de bal. Datoru geeft een lange en hoge pass. Dosunmu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aja Isale Eko FC 47%, Man Rng 53%.
Aja Isale Eko FC - Man Rng 1:2