Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noble Football clob Young Super Star Fc
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Dozie is nu in balbezit. Onwuachi onderschept slim de pass. Onwuachi schiet op doel. Ogunsoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ekoku probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Noble Football clob - Young Super Star Fc 1:0

8e minuut.
Ekwueme geeft een hoge lob. Ufele rent richting de bal. Ufele passt de bal in één keer door. Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zeigbo heeft problemen om de bal te vangen. Shittu is nu in balbezit. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu onderschept slim de pass. Shittu draait met de bal, schiet en ... Ekwueme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noble Football clob - Young Super Star Fc 1:1

19e minuut.
Garba probeert naar een medespeler te passen. Shittu is nu in balbezit. Shittu passt de bal met de wreef. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Ekwueme trapt de bal weg van het doel. Ufele kopt de bal weg. Daar is Shittu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shittu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Garba verovert de bal door een tackle van achteren. Garba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zeigbo de bal onder controle te krijgen. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
John geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Obiku de bal onder controle te krijgen. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele schiet op doel. Ekwueme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noble Football clob - Young Super Star Fc 1:2

28e minuut.
John met een snelle inworp. Garba heeft problemen om de bal te vangen. Garba geeft de bal voor. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni schiet op doel. Ekwueme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Garba geeft een lange en hoge pass. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni passt de bal zonder na te denken. Obiku geeft een hoge lob. Onwuachi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noble Football clob 50%, Young Super Star Fc 50%.
Noble Football clob - Young Super Star Fc 1:2

47e minuut.
Dozie geeft een hoge lob. Ayegbeni kopt de bal weg. Zeigbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shittu rent richting de bal. Shittu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Obiku de bal onder controle te krijgen. Adiele is nu in balbezit. Met opzet legt Obiku zijn tegenspeler op de grond. Obiku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noble Football clob 61%, Young Super Star Fc 39%.
Noble Football clob - Young Super Star Fc 1:2