Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starz fc sheminator fc
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Olabiyi met een snelle inworp. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezeji. Ezeji krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Nworgu passt de bal in één keer door. Esin bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin probeert naar een medespeler te passen. Moneke is nu in balbezit. Moneke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starz fc - sheminator fc 1:0

28e minuut.
Aghahowa onderschept slim de pass. Aghahowa passt de bal met de wreef. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke schiet op doel. Ugbade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starz fc - sheminator fc 2:0

31e minuut.
Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa passt de bal met de wreef. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starz fc - sheminator fc 3:0

40e minuut.
Ezeji speelt de bal door. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke passt de bal in één keer door. Esin rent richting de bal. Esin draait met de bal, schiet en ... Ugbade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starz fc - sheminator fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starz fc 51%, sheminator fc 49%.
Starz fc - sheminator fc 4:0

51e minuut.
Nwanu is nu in balbezit. Nwanu passt de bal in één keer door. Aghahowa speelt de bal door. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moneke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ugbade trapt de bal weg van het doel. Nwosu rent richting de bal. Nwosu passt de bal zonder na te denken. Moneke rent richting de bal. Moneke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kaku rent richting de bal. Kaku probeert naar een medespeler te passen. Olabiyi rent richting de bal. Nworgu rent richting de bal. Nworgu haalt uit met een fantastische trap. Iloenyosi bokst de bal weg.

85e minuut.
Sylvester is nu in balbezit. Sylvester geeft een hoge lob. Kaku probeert naar een medespeler te passen. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starz fc 53%, sheminator fc 47%.
Starz fc - sheminator fc 4:0