Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Rng A
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor passt de bal zonder na te denken. Datoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Datoru geeft een lange en hoge pass. Madu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Rng - A 1:0

24e minuut.
Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi verovert de bal door een tackle van achteren. Keshi speelt de bal door. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Rng - A 2:0

31e minuut.
Madu rent richting de bal. Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade rent richting de bal. Omolade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nwachukwu rent richting de bal. Nwachukwu met een sublieme pass. Omolade speelt de bal door. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Rng - A 3:0

35e minuut.
Omolade met een sublieme pass. Ovie kan de bal niet met de borst controleren. Datoru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Datoru krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Ukohu de bal. Ezenwa verovert de bal door een tackle van achteren. Ezenwa speelt de bal door. Madu is nu in balbezit. Madu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fregene onderschept slim de pass. Fregene geeft de bal voor. Otegheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegheri schiet op doel. Ajao probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ufele met een sublieme pass. Daar is Omodiagbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatusi speelt de bal door. Otegheri is nu in balbezit. Otegheri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Man Rng - A 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Rng 38%, A 62%.
Man Rng - A 3:1

47e minuut.
Nwachukwu is nu in balbezit. Omolade verovert de bal door een tackle van achteren. Fatusi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fatusi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ufele speelt de bal door. Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu met een sublieme pass. Otegheri is nu in balbezit. Otegheri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
George is nu in balbezit. Fatusi is nu in balbezit. Fatusi passt de bal met de wreef. Otegheri is nu in balbezit. Otegheri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Rng 47%, A 53%.
Man Rng - A 3:1