Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Super Star Fc Man Rng
Attack Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.9 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
John rent richting de bal. Utaka onderschept slim de pass. Utaka geeft de bal voor. Ekwueme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude speelt de bal door. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap. Ajao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Super Star Fc - Man Rng 1:0

27e minuut.
Omodiagbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keshi heeft problemen om de bal te vangen. Keshi geeft een lange en hoge pass. Daar is Isibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isibor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Omodiagbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe maakt een afschuwelijke overtreding. Omodiagbe krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Datoru de bal. Ezoba rent richting de bal. Datoru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Datoru krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ezoba raakt geblesseerd tijdens het duel. Ekwueme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shittu rent richting de bal. Shittu passt de bal in één keer door. Ayegbeni is nu in balbezit. Ayegbeni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Super Star Fc 57%, Man Rng 43%.
Young Super Star Fc - Man Rng 1:0

58e minuut.
Ekwueme geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Datoru met de inworp. Isibor rent richting de bal. Isibor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ogunsoto trapt de bal weg. Ude is nu in balbezit. Ude probeert naar een medespeler te passen. Shittu is nu in balbezit. Shittu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Super Star Fc - Man Rng 2:0

64e minuut.
Omolade passt de bal zonder na te denken. Datoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekwueme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekwueme krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Omolade kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Isibor stond buitenspel. Garba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ezenwa probeert naar een medespeler te passen. Ayegbeni speelt de bal door. Shittu is nu in balbezit. Shittu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Shittu verovert de bal door een tackle van achteren. Ayegbeni heeft problemen om de bal te vangen. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Super Star Fc - Man Rng 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Super Star Fc 45%, Man Rng 55%.
Young Super Star Fc - Man Rng 3:0