Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixel FC Real Way
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Daar is Agbim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbim verovert de bal door een tackle van achteren. Agbim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oruma de bal onder controle te krijgen. Oliha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Oliha met een harde bal richting middenveld. Olabiyi kopt de bal weg. Daar is Okoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Agbim rent richting de bal. Oruma speelt de bal door. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel. Okpara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixel FC - Real Way 0:1

18e minuut.
Enyiaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agbim bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoye maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Okoye moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Okoye schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Bankole bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankole geeft de bal voor. Offor probeert de bal aan de voet te houden. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George draait met de bal, schiet en ... Okpara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixel FC - Real Way 0:2

25e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami is nu in balbezit. Olabiyi begaat een overtreding. Olabiyi krijgt een gele kaart. Odegbami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dozie met een snel genomen vrije trap. George springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Okpara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. George is nu in balbezit. George draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixel FC - Real Way 0:3

32e minuut.
Obiorah met een sublieme pass. Dozie rent richting de bal. Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixel FC 46%, Real Way 54%.
Pixel FC - Real Way 0:3

49e minuut.
Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami rent richting de bal. Odegbami met een sublieme pass. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel. Okpara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Olabiyi kopt de bal weg. Okpara is nu in balbezit. Okpara passt de bal zonder na te denken. Okoro heeft problemen om de bal te vangen. Okoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ezeji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeji probeert naar een medespeler te passen. Odegbami speelt de bal door. George rent richting de bal. George schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixel FC - Real Way 0:4

70e minuut.
Enyiaku geeft een lange en hoge pass. Oruma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okpara is nu in balbezit. Okpara speelt de bal door. Daar is Okoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Obiorah met een snelle inworp. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara geeft de bal voor. Okoro rent richting de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixel FC 48%, Real Way 52%.
Pixel FC - Real Way 0:4