Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maia-zee fc Dark Knight Fc
433 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi passt de bal in één keer door. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale schiet op doel. Okemiri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maia-zee fc - Dark Knight Fc 1:0

36e minuut.
Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo geeft een lange en hoge pass. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Enakarhire is nu in balbezit. Enakarhire haalt uit met een fantastische trap. Babalade bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia-zee fc 33%, Dark Knight Fc 67%.
Maia-zee fc - Dark Knight Fc 1:0

62e minuut.
Nwordu geeft de bal voor. Ojirika kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Shola de bal onder controle te krijgen. Enakarhire rent richting de bal. Enakarhire draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola geeft de bal voor. Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Bale rent richting de bal. Bale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wahab geeft een hoge lob. Inworp. Ola met een snelle inworp. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi geeft een lange en hoge pass. Paal! Okemiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Afolabi speelt de bal door. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi met een sublieme pass. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Shola is nu in balbezit. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu passt de bal in één keer door. Ojirika heeft problemen om de bal te vangen. Ojirika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia-zee fc 37%, Dark Knight Fc 63%.
Maia-zee fc - Dark Knight Fc 1:0