Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixel FC Obams FC
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okpara. Okpara krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Onwuzuruike trapt de bal weg. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh is nu in balbezit. Obiorah onderschept slim de pass. Obiorah haalt uit met een fantastische trap. Babayaro bokst de bal weg.

6e minuut.
Nwosa onderschept slim de pass. Nwosa speelt de bal door. Adebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Babayaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Omoyinmi is nu in balbezit. Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi passt de bal zonder na te denken. Agbim is nu in balbezit. Agbim schiet op doel. Paal! Onyeogu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixel FC - Obams FC 1:0

18e minuut.
Adebola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enyiaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agbim is nu in balbezit. Agbim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Onyeogu passt de bal zonder na te denken. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa passt de bal zonder na te denken. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ogunbiyi is nu in balbezit. Agbim onderschept slim de pass. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbim onderschept slim de pass. Agbim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixel FC - Obams FC 2:0

45e minuut.
Obiorah kopt de bal weg. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu verovert de bal door een tackle van achteren. Agbim verovert de bal door een tackle van achteren. Agbim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixel FC 38%, Obams FC 62%.
Pixel FC - Obams FC 2:0

48e minuut.
Okpara speelt de bal door. Ogbeche is nu in balbezit. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixel FC - Obams FC 2:1

51e minuut.
Onwuzuruike geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fasindo met een snelle inworp. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh schiet op doel. Okpara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo passt de bal zonder na te denken. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa onderschept slim de pass. Aghahowa speelt de bal door. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixel FC 69%, Obams FC 31%.
Pixel FC - Obams FC 2:1