Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Knight Fc ENNY FC
Attack Tactiek 433
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Kelechi speelt de bal door. Oghene rent richting de bal. Olufemi begaat een overtreding. Olufemi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Olugbodi de bal. Olugbodi passt de bal met de wreef. Ijaya rent richting de bal. Doda bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chukwunyere rent richting de bal. Olufemi rent richting de bal. Olufemi geeft een hoge lob. Doda heeft problemen om de bal te vangen. Doda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Christopher met een snelle inworp. Klungelig pakt Ijaya de bal. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaya onderschept slim de pass. Ijaya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Oghene rent richting de bal. Olufemi onderschept slim de pass. Olufemi probeert naar een medespeler te passen. Doda rent richting de bal. Doda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Knight Fc - ENNY FC 0:1

35e minuut.
Odiah verovert de bal door een tackle van achteren. Odiah geeft een lange en hoge pass. Enakarhire rent richting de bal. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Enakarhire geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ijaya passt de bal zonder na te denken. Doda rent richting de bal. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap. Okemiri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Doda rent richting de bal. Doda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Knight Fc - ENNY FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Knight Fc 58%, ENNY FC 42%.
Dark Knight Fc - ENNY FC 0:2

50e minuut.
Olufemi rent richting de bal. Mbong onderschept slim de pass. Mbong passt de bal met de wreef. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika haalt uit met een fantastische trap. Afolabi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Mbong met een sublieme pass. Oghene is nu in balbezit. Oghene passt de bal zonder na te denken. Enakarhire bereikt de bal nog maar net als eerste. Enakarhire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Shorunmu passt de bal in één keer door. Kondaponi rent richting de bal. Doda onderschept slim de pass. Doda draait met de bal, schiet en ... Okemiri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Knight Fc - ENNY FC 0:3

74e minuut.
Afolabi trapt de bal weg. Ikeagu is nu in balbezit. Met opzet legt Ijaya zijn tegenspeler op de grond. Ijaya krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Christopher met de inworp. Shorunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ikeagu krijgt een gele kaart. Shorunmu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Andre heeft problemen om de bal te vangen. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andre krijgt een gele kaart. Ojirika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oghene neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Afolabi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Knight Fc - ENNY FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Knight Fc 55%, ENNY FC 45%.
Dark Knight Fc - ENNY FC 1:3