Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canoon Fc FC DADDI
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Adigun onderschept slim de pass. Adigun met een sublieme pass. Shorunmu probeert naar een medespeler te passen. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike schiet op doel. Ijaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Olufemi met een sublieme pass. Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu passt de bal zonder na te denken. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Layeni is nu in balbezit. Utaka rent richting de bal. Utaka passt de bal in één keer door. Onwuzuruike heeft problemen om de bal te vangen. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canoon Fc - FC DADDI 0:1

25e minuut.
Onwuzuruike passt de bal zonder na te denken. Agali is nu in balbezit. Musa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Musa krijgt een gele kaart. Klungelig pakt Umar de bal. Abacha rent richting de bal. Met opzet legt Umar zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Umar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Umar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Adigun geeft de bal voor. Inworp. Musa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Shorunmu de bal. Shorunmu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canoon Fc - FC DADDI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canoon Fc 44%, FC DADDI 56%.
Canoon Fc - FC DADDI 0:2

50e minuut.
Onwuachi probeert naar een medespeler te passen. Agali is nu in balbezit. Ifejiagwa begaat een overtreding. Ifejiagwa krijgt een gele kaart. Agali roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Agali kan niet meer verder spelen. Onwuzuruike komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Obafemi trapt de bal weg. Shorunmu kopt de bal weg. Olofinjana heeft problemen om de bal te vangen. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canoon Fc 48%, FC DADDI 52%.
Canoon Fc - FC DADDI 0:2