Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaf te Okada United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegheri onderschept slim de pass. Otegheri met een sublieme pass. Ude rent richting de bal. Ude draait met de bal, schiet en ... Owubokiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Teberen passt de bal met de wreef. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor passt de bal in één keer door. Agu geeft een lange en hoge pass. Dosunmu kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Okafor geeft de bal voor. Opabunmi probeert de bal met de borst te controleren. Mecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecha geeft een lange en hoge pass. Okafor kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Owubokiri bokst de bal weg.

45e minuut.
Ude passt de bal met de wreef. Dosunmu geeft een hoge lob. Daar is Ayeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ude rent richting de bal. Ude schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaf te 54%, Okada United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaf te - Okada United 0:0

55e minuut.
Odemwingie speelt de bal door. Igbinadolor heeft problemen om de bal te vangen. Igbinadolor met een sublieme pass. Ude rent richting de bal. Ude schiet op doel. Owubokiri bokst de bal weg.

59e minuut.
Okoronkwo onderschept slim de pass. Okoronkwo geeft de bal voor. Offor heeft problemen om de bal te vangen. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Opabunmi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Layeni de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaf te 37%, Okada United 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaf te - Okada United 0:0