Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
titersd Halicante FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Nwankwo verovert de bal door een tackle van achteren. Nwankwo passt de bal met de wreef. Ezeji met een sublieme pass. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nwankwo onderschept slim de pass. Nwankwo met een sublieme pass. West rent richting de bal. Enyiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Enyiaku draait met de bal, schiet en ... Shola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: titersd 45%, Halicante FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
titersd - Halicante FC 0:0

57e minuut.
Mbong passt de bal met de wreef. Nwankwo met een sublieme pass. Ezeji heeft problemen om de bal te vangen. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel. Ayegbeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Nwankwo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ezeji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeji probeert naar een medespeler te passen. Okpara rent richting de bal. Okpara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Aiyenugba speelt de bal door. Eviparker rent richting de bal. Achebe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eviparker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Inworp. Ifejiagwa met de inworp. Edusei geeft de bal voor. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
titersd - Halicante FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: titersd 67%, Halicante FC 33%.
titersd - Halicante FC 1:0