Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
young citizens Codeworld FC
433 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Eviparker verovert de bal door een tackle van achteren. Layeni verovert de bal door een tackle van achteren. Layeni met een sublieme pass. Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Uche probeert naar een medespeler te passen. Bobolayefa is nu in balbezit. Eviparker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eviparker krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa onderschept slim de pass. Bobolayefa geeft een lange en hoge pass. Enyeama is nu in balbezit. Enyeama haalt uit met een fantastische trap. Eromoigbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
young citizens - Codeworld FC 0:1

39e minuut.
Isah geeft de bal voor. Daar is Andre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina schiet op doel. Taiwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
young citizens - Codeworld FC 1:1

41e minuut.
Eviparker is nu in balbezit. Eviparker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobolayefa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Layeni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young citizens 61%, Codeworld FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
young citizens - Codeworld FC 1:1

47e minuut.
Uche heeft problemen om de bal te vangen. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu met een sublieme pass. Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Akabuogu verovert de bal door een tackle van achteren. Akabuogu probeert naar een medespeler te passen. Keshi heeft problemen om de bal te vangen. Keshi schiet op doel. Taiwo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
young citizens - Codeworld FC 2:1

59e minuut.
Akabuogu verovert de bal door een tackle van achteren. Akabuogu probeert naar een medespeler te passen. Adeshina rent richting de bal. Adeshina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
young citizens - Codeworld FC 3:1

70e minuut.
Andre geeft een hoge lob. Layeni met een sublieme pass. Ejide heeft problemen om de bal te vangen. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Abana trapt de bal weg van het doel. Uche heeft problemen om de bal te vangen. Adeshina rent richting de bal. Adeshina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abana de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young citizens 52%, Codeworld FC 48%.
young citizens - Codeworld FC 3:1