Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emma66 fc Bliss FC
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
21 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 24.9
weak Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Ishiaku rent richting de bal. Anumnu onderschept slim de pass. Anumnu passt de bal in één keer door. Udi rent richting de bal. Udi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ileagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku onderschept slim de pass. Ishiaku probeert naar een medespeler te passen. Taiwo is nu in balbezit. Taiwo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nwachukwu rent richting de bal. Ishiaku onderschept slim de pass. Ishiaku speelt de bal door. Taiwo is nu in balbezit. Taiwo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ekwueme rent richting de bal. Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi passt de bal zonder na te denken. Taiwo rent richting de bal. Taiwo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Olasupo kopt de bal weg. Klungelig pakt Ishiaku de bal. Anumnu met een sublieme pass. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ishiaku de bal. Anumnu rent richting de bal. Anumnu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Olufemi passt de bal in één keer door. Taiwo is nu in balbezit. Met opzet legt Fasindo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fasindo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Taiwo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ekong met een snel genomen vrije trap. Daar is Taiwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taiwo draait met de bal, schiet en ... Ikeagu bokst de bal weg.

33e minuut.
Anumnu met een sublieme pass. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi passt de bal met de wreef. Olasupo is nu in balbezit. Olasupo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fasindo kopt de bal weg. Agbim rent richting de bal. Agbim geeft een lange en hoge pass. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emma66 fc 53%, Bliss FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emma66 fc - Bliss FC 0:0

53e minuut.
Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi passt de bal zonder na te denken. Odiah is nu in balbezit. Taiwo verovert de bal door een tackle van achteren. Taiwo schiet op doel. Ikeagu bokst de bal weg. Taiwo rent richting de bal. Taiwo schiet op doel. Ikeagu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emma66 fc - Bliss FC 1:0

59e minuut.
Fasindo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ejike de bal. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi draait met de bal, schiet en ... Moneke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emma66 fc - Bliss FC 1:1

61e minuut.
Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi met een sublieme pass. Taiwo rent richting de bal. Taiwo schiet op doel. Ikeagu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emma66 fc - Bliss FC 2:1

62e minuut.
Anumnu passt de bal in één keer door. Nwachukwu is nu in balbezit. Nwachukwu geeft een lange en hoge pass. Udi is nu in balbezit. Udi schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Odiah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekwueme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Olufemi rent richting de bal. Nwachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwachukwu geeft een lange en hoge pass. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi geeft een hoge lob. Ikeagu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Anumnu geeft een lange en hoge pass. Ekong rent richting de bal. Ileagu begaat een overtreding. Ileagu krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Inworp. Ekwueme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olufemi rent richting de bal. Olufemi geeft een lange en hoge pass. Odiah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Emma66 fc - Bliss FC 3:1

86e minuut.
Nwachukwu is nu in balbezit. Olufemi verovert de bal door een tackle van achteren. Olufemi met een sublieme pass. Taiwo rent richting de bal. Taiwo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nwachukwu heeft problemen om de bal te vangen. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taiwo de bal. Taiwo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emma66 fc - Bliss FC 4:1

90e minuut.
Ekong heeft problemen om de bal te vangen. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo geeft een hoge lob. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emma66 fc 38%, Bliss FC 62%.
Emma66 fc - Bliss FC 4:1