Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:22
  • Competitiewedstrijd: Division 2.06
  • Stadion: Peace Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1454
Peace D Archer United
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Inworp. Famewo met de inworp. Dozie speelt de bal door. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peace - D Archer United 0:1

16e minuut.
Shaaka rent richting de bal. Shaaka speelt de bal door. Ugochukwu rent richting de bal. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong haalt uit met een fantastische trap. Obafuso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Peace - D Archer United 0:2

24e minuut.
Offor probeert naar een medespeler te passen. Adepoju rent richting de bal. Shaaka is nu in balbezit. Adepoju onderschept slim de pass. Adepoju draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peace - D Archer United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peace 61%, D Archer United 39%.
Peace - D Archer United 0:3

50e minuut.
Ufele controleert de bal met de borst. Oliseh verovert de bal door een tackle van achteren. Oliseh probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. Rufai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akpoborie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rufai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Daar is Kala Otaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ige bereikt de bal nog maar net als eerste. Ige probeert naar een medespeler te passen. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Christopher speelt de bal door. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh passt de bal zonder na te denken. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peace - D Archer United 1:3

70e minuut.
Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dozie de bal onder controle te krijgen. Akpoborie rent richting de bal. Akpoborie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rufai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ugochukwu rent richting de bal. Met opzet legt Mohammed zijn tegenspeler op de grond. Ugochukwu raakt geblesseerd tijdens het duel. Egere zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh schiet op doel. Rufai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peace 48%, D Archer United 52%.
Peace - D Archer United 1:3