Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOI SPORT CLUB young citizens
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina speelt de bal door. Klungelig pakt Mohammed de bal. Mohammed geeft een lange en hoge pass. Ejide kopt de bal weg. Emedosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akabuogu controleert de bal met de borst. Emedosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ejide is nu in balbezit. Akabuogu verovert de bal door een tackle van achteren. Akabuogu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOI SPORT CLUB - young citizens 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Akabuogu de bal. Ogbodo is nu in balbezit. Akabuogu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akabuogu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Isibor rent richting de bal. Isibor geeft een lange en hoge pass. Osim rent richting de bal. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eromoigbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOI SPORT CLUB 52%, young citizens 48%.
MOI SPORT CLUB - young citizens 0:1

50e minuut.
Dosunmu rent richting de bal. Ogbodo verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbodo probeert naar een medespeler te passen. Osim is nu in balbezit. Osim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Akinbiyi speelt de bal door. Isibor is nu in balbezit. Isibor geeft de bal voor. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Otiji probeert de bal met de borst te controleren. Otiji speelt de bal door. Isah rent richting de bal. Osim rent richting de bal. Osim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Mohammed de bal onder controle te krijgen. Adeshina is nu in balbezit. Met opzet legt Otiji zijn tegenspeler op de grond. Otiji is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOI SPORT CLUB 38%, young citizens 62%.
MOI SPORT CLUB - young citizens 0:1