Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bliss FC Hungry Lions
433 Tactiek 343
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Anumnu is nu in balbezit. Anumnu geeft een hoge lob. Udi rent richting de bal. Udi schiet op doel. Abana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Hungry Lions 1:0

15e minuut.
Odiah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnson met een snelle inworp. Oketola rent richting de bal. Oketola draait met de bal, schiet en ... Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bliss FC - Hungry Lions 1:1

17e minuut.
Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia passt de bal in één keer door. Oketola met een sublieme pass. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu draait met de bal, schiet en ... Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Osondu geeft een hoge lob. Daar is Odiah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onyeogu rent richting de bal. Daar is Onyeogu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Anumnu is nu in balbezit. Oketola onderschept slim de pass. Oketola passt de bal met de wreef. Onyeogu heeft problemen om de bal te vangen. Onyeogu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nwanu kopt de bal weg. Olasupo is nu in balbezit. Olasupo passt de bal in één keer door. Udi is nu in balbezit. Udi draait met de bal, schiet en ... Abana bokst de bal weg.

41e minuut.
Amunike speelt de bal door. Onyeogu rent richting de bal. Anumnu verovert de bal door een tackle van achteren. Amunike verovert de bal door een tackle van achteren. Amunike haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bliss FC 46%, Hungry Lions 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bliss FC - Hungry Lions 1:1

55e minuut.
Olasupo geeft een lange en hoge pass. Anumnu kopt de bal weg. Klungelig pakt Udi de bal. Udi draait met de bal, schiet en ... Abana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Fasindo is nu in balbezit. Fasindo passt de bal zonder na te denken. Udi is nu in balbezit. Udi draait met de bal, schiet en ... Abana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Hungry Lions 2:1

75e minuut.
Anumnu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agoye komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Anumnu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Johnson raakt geblesseerd tijdens het duel. Etafia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anosike kopt de bal weg. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bliss FC - Hungry Lions 2:2

88e minuut.
Oketola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odiah is nu in balbezit. Amunike speelt de bal door. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bliss FC 63%, Hungry Lions 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bliss FC - Hungry Lions 2:2