Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D Archer United kingswally kfc
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mohammed probeert naar een medespeler te passen. Ifejiagwa rent richting de bal. Met opzet legt Mohammed zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mohammed moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mohammed schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Babayaro is nu in balbezit. Babayaro speelt de bal door. Ebiede rent richting de bal. Ebiede haalt uit met een fantastische trap. Rufai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D Archer United - kingswally kfc 0:1

12e minuut.
Adepoju rent richting de bal. Atuegbu is nu in balbezit. Adepoju onderschept slim de pass. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. Agbonavbare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ebiede rent richting de bal. Babayaro is nu in balbezit. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayaro verovert de bal door een tackle van achteren. Babayaro geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Daar is Dozie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babayaro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Babayaro kan niet meer verder spelen. Adigun komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Archer United 57%, kingswally kfc 43%.
D Archer United - kingswally kfc 0:1

51e minuut.
Okereke onderschept slim de pass. Okereke passt de bal met de wreef. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Rufai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dozie met een sublieme pass. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju rent richting de bal. Adepoju draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pascal de bal. Dozie is nu in balbezit. Dozie draait met de bal, schiet en ... Agbonavbare bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Archer United 56%, kingswally kfc 44%.
D Archer United - kingswally kfc 0:1