Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Beating Stars Peace
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Egere rent richting de bal. Eboh verovert de bal door een tackle van achteren. Igwe met een sublieme pass. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika schiet op doel. Obafuso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Christopher rent richting de bal. Christopher speelt de bal door. Oliseh rent richting de bal. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie schiet op doel. Njoku bokst de bal weg. Paal!

22e minuut.
Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe probeert naar een medespeler te passen. Obianika rent richting de bal. Obianika haalt uit met een fantastische trap. Obafuso probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Igwe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Egere de bal. Egere probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kelechi de bal. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh haalt uit met een fantastische trap. Njoku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Beating Stars 48%, Peace 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Beating Stars - Peace 0:0

60e minuut.
Shaaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere passt de bal zonder na te denken. Christopher rent richting de bal. Christopher geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ugochukwu is nu in balbezit. Ugochukwu geeft een hoge lob. Christopher probeert de bal met de borst te controleren. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ige rent richting de bal. Pascal verovert de bal door een tackle van achteren. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Egere rent richting de bal. Egere geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Beating Stars 54%, Peace 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Beating Stars - Peace 0:0