Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bliss FC Codeworld FC
433 Tactiek 352
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Layeni rent richting de bal. Layeni probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Uche de bal onder controle te krijgen. Ejide rent richting de bal. Ejide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rufai geeft een hoge lob. Inworp. Fasindo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fasindo is nu in balbezit. Nwachukwu is nu in balbezit. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Udi rent richting de bal. Udi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fasindo passt de bal in één keer door. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu met een sublieme pass. Udi rent richting de bal. Udi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udi. Uche wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Otegheri is nu in balbezit. Layeni verovert de bal door een tackle van achteren. Layeni met een sublieme pass. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Ileagu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semitoje raakt geblesseerd tijdens het duel. Uche zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Enyeama maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Codeworld FC 0:1

39e minuut.
Omodiagbe kopt de bal weg. Daar is Nwachukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejide rent richting de bal. Ejide schiet op doel. Fasindo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni geeft de bal voor. Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ileagu onderschept slim de pass. Uche rent richting de bal. Ileagu begaat een overtreding. Ileagu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bliss FC 60%, Codeworld FC 40%.
Bliss FC - Codeworld FC 0:1

48e minuut.
Anumnu kopt de bal weg. Udi rent richting de bal. Abana is nu in balbezit. Udi onderschept slim de pass. Udi haalt uit met een fantastische trap. Taiwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bliss FC - Codeworld FC 1:1

53e minuut.
Olasupo verovert de bal door een tackle van achteren. Olasupo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Igweonu de bal. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Codeworld FC 2:1

63e minuut.
Otegheri met een sublieme pass. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu passt de bal zonder na te denken. Udi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Uche rent richting de bal. Odiah onderschept slim de pass. Nwachukwu met een sublieme pass. Olasupo rent richting de bal. Olasupo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Codeworld FC 3:1

71e minuut.
Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni geeft de bal voor. Ejide is nu in balbezit. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Codeworld FC 3:2

74e minuut.
Fasindo geeft een lange en hoge pass. Olasupo kopt de bal weg. Udi is nu in balbezit. Udi draait met de bal, schiet en ... Taiwo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bliss FC - Codeworld FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bliss FC 39%, Codeworld FC 61%.
Bliss FC - Codeworld FC 4:2