Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
young citizens The Beating Stars
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Dosunmu passt de bal met de wreef. Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Igwe zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Igwe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi onderschept slim de pass. Keshi met een sublieme pass. Akabuogu heeft problemen om de bal te vangen. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mohammed onderschept slim de pass. Mohammed probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dosunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obianika is nu in balbezit. Obianika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Keshi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi onderschept slim de pass. Keshi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kelechi speelt de bal door. Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejiofor geeft een lange en hoge pass. Adeshina rent richting de bal. Adeshina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu probeert naar een medespeler te passen. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap. Njoku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo verovert de bal door een tackle van achteren. Nwobodo met een sublieme pass. Agbonavbare rent richting de bal. Agbonavbare haalt uit met een fantastische trap. Eromoigbe bokst de bal weg.

35e minuut.
Dosunmu is nu in balbezit. Ejiofor onderschept slim de pass. Ejiofor passt de bal zonder na te denken. Obianika rent richting de bal. Obianika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
young citizens - The Beating Stars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young citizens 41%, The Beating Stars 59%.
young citizens - The Beating Stars 0:1

47e minuut.
Adeshina onderschept slim de pass. Akabuogu is nu in balbezit. Okpara is nu in balbezit. Akabuogu onderschept slim de pass. Akabuogu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ikedia is nu in balbezit. Datoru is nu in balbezit. Ikedia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ikedia krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejiofor geeft de bal voor. Eviparker probeert de bal aan de voet te houden. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika schiet op doel. Eromoigbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
young citizens - The Beating Stars 0:2

55e minuut.
Aminu onderschept slim de pass. Aminu met een sublieme pass. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Obianika probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Datoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia maakt een afschuwelijke overtreding. Datoru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Datoru kan niet meer verder spelen. Adigun komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Adeshina met een sublieme pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal passt de bal zonder na te denken. Akabuogu is nu in balbezit. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Obianika springt en kopt de bal. Eviparker is nu in balbezit. Eboh verovert de bal door een tackle van achteren. Eboh geeft een lange en hoge pass. Isah kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Keshi verovert de bal door een tackle van achteren. Keshi met een sublieme pass. Klungelig pakt Akabuogu de bal. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap. Njoku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
young citizens - The Beating Stars 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young citizens 56%, The Beating Stars 44%.
young citizens - The Beating Stars 1:2