Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peruvyanz D Archer United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Adepoju onderschept slim de pass. Agoye is nu in balbezit. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie passt de bal in één keer door. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju schiet op doel. Makinwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peruvyanz - D Archer United 0:1

28e minuut.
Ovie probeert naar een medespeler te passen. Achebe rent richting de bal. Achebe met een sublieme pass. Adepoju rent richting de bal. Adepoju draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peruvyanz 59%, D Archer United 41%.
peruvyanz - D Archer United 0:1

46e minuut.
Frimpong verovert de bal door een tackle van achteren. Frimpong probeert naar een medespeler te passen. Kala Otaji probeert naar een medespeler te passen. Daar is Offor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Keshi neemt de hoekschop. Ovie kan de bal niet met de borst controleren. Ijaya is nu in balbezit. Ijaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
peruvyanz - D Archer United 1:1

67e minuut.
Dozie met een sublieme pass. Offor is nu in balbezit. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor verovert de bal door een tackle van achteren. Offor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Offor zal de hoekschop nemen. Daar is Agoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie haalt uit met een fantastische trap. Makinwa bokst de bal weg.

87e minuut.
Achebe is nu in balbezit. Dozie is nu in balbezit. Dozie passt de bal met de wreef. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peruvyanz 55%, D Archer United 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
peruvyanz - D Archer United 1:1